Nefis Et Yemekleri En güzel Yaz Türlüsü Tarifi

18 Haziran 2012 Pazartesi


Nefis Et Yemekleri  En güzel Yaz Türlüsü Tarifi 
b864598670015989084 Yaz Türlüsü Tarifi Et Yemekleri
Malzemeler:300 gram kuşbaşı et
3 patlıcan
300 gram fasulye 150 gram bamya
4 kabak
4 domates
3 baş soğan
3 kaşık margarin
Karabiber, tuz.
Yapılışı:apılışı:Yaz mevsiminin en güzel yemeklerinden biri olan türlüyü pişirmek için üç baş soğanı doğrayarak üç kaşık mar* garinde kavurmaya başlayın. Soğanlar pembeleşmeye başlayınca kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin. Alaca soyacağınız patlıcanları, kabakları, fasulyeyi koyun. Bunların üzerine kabuklarını çıkaracağınız domatesleri doğrayın. Tuz ve biber serptikten sonra dört bardak su koyun ve bamyaları ilâve edin. Etler iyice pişinceye kadar harlı ateşte bırakın. Sonra altını söndürüp yarım saat kadar dinlendirin ve servis yapın.
Kolay pratik Yaz Türlüsü Tarifi Nefis Et Yemekleri
Kategori : : Et yemekleri tarifleri
Etiketler:Resimli Et yemekleri tarifleri tarifleri,Videolu resimli Et yemekleri tarifleri tarifleri, Oktay usta resimli Et yemekleri tarifleri tarifleri

Benzer Yemek Tarifleri

  • Salçalı Biftek Tarifi-Et Yemekleri

    Salçalı Biftek Tarifi-Et Yemekleri

    Nefis Et Yemekleri  En güzel Salçalı Biftek Tarifi  Malzemeler:1 kilo kontrfile tarafından biftek2 büyük baş soğan.1 kaşık [...]
  • Papaz Yahnisi Tarifi-Et Yemekleri

    Papaz Yahnisi Tarifi-Et Yemekleri

    Nefis Et Yemekleri  En güzel Papaz Yahnisi Tarifi  Malzemeler:500 gr dana kuşbaşı2 yemek kaşığı sıvı yağyarım yemek [...]
  • Fırında But Tarifi-Et Yemekleri

    Fırında But Tarifi-Et Yemekleri

    Nefis Et Yemekleri  En güzel Fırında But Tarifi  Malzemeler:1 kiloluk kuzu budu2 domatesTuzKarabiberBir kaşık tereyağı.Yapılışı::Gerçi bazı hekimler [...]
  • Ciğžer Yahnisi Tarifi-Et Yemekleri

    Ciğžer Yahnisi Tarifi-Et Yemekleri

    Nefis Et Yemekleri  En güzel Ciğžer Yahnisi Tarifi  Malzemeler:1 büyük kuzu ciğeri takımı,3 yemek kaşığı yağ (tereyağ),2 [...]

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

kolay yemek tarifleri Copyright © 2011